• Lorem ipsum

DekaDeal
De acties op deze website worden georganiseerd door DekaMarkt en diverse leveranciers. Deze actie is exclusief verkrijgbaar bij DekaMarkt via www.dekadeal.nl. Voor deze acties geldt dus: OP = OP, hier kunnen geen rechten aan ontleend worden. Door deelname aan deze actie ga je akkoord met de actievoorwaarden.

Aankoop & garantie
De aankoop wordt gedaan bij DekaMarkt en geleverd door onze leveranciers. Na de online bestelling ontvang je een bevestiging van DekaMarkt per mail. Dit is je aankoopbewijs. Deze kan noodzakelijk voor het registreren voor aanvullende fabrieksgarantie binnen 3 maanden na aankoop, en voor het claimen van garantie. Als consument zelf ben je verantwoordelijk voor het bewaren van het aankoopbewijs. Garantievoorwaarden zijn te vinden op de websites van onze leveranciers. De daadwerkelijke kleur van producten kan afwijken van het beeldmateriaal.

Levering & retouren
Afhankelijk van het product wordt geleverd binnen 10 werkdagen na bestelling. Vertragingen door toedoen van de bezorgdienst/transporteurs vormen een uitzondering op de hierboven genoemde levertijd.

Instructies voor het retour sturen van producten, wisselen per leverancier. Raadpleeg hiervoor de veelgestelde vragen sectie op deze website. 

Looptijd
De acties lopen tot de voorraad strekt. De acties zijn niet geldig in combinatie met andere acties of aanbiedingen. DekaMarkt en haar leveranciers behouden zich het recht te allen tijde en zonder opgaaf van redenen de actie eenzijdig te wijzigen, op te schorten of te beëindigen.